Student - Combine | Combine

Planerar du ditt examensarbete?

Vi tar emot studenter som söker en utmaning utöver det vanliga.

Är du en högpresterande student med toppbetyg? Eller har du utfört ett projekt som på annat sätt bevisar din förmåga och kompetens inom lämpliga områden? Eller njuter du rent av bara av teknisk innovation? Då har du kommit rätt.

Combine är specialister inom reglerteknik och Data Science. Vi erbjuder dig en inspirerande miljö tillsammans med specialister inom de coolaste tekniska områdena. Hos oss får du möjlighet till en rivstart i karriären. Vi hjälper dig upp mot toppen inom ditt teknikområde och erbjuder dig en tydlig karriärväg för att bli specialist.

Vi söker ständigt efter de bästa medarbetarna i branschen som vill vidareutveckla sina kunskaper inom reglerdesign (Modellbaserad utveckling, MPC, LQR med flera), Data Science, deep learning, maskininlärning, AI och statistik.

För studenter erbjuder vi dessutom avancerade examensarbeten för dig som söker en utmaning utöver det vanliga. Exempel på tidigare examensarbeten är styrning av en autonom ubåt, självbalanserande kub med hjälp av gyron, inverse kinematics på hexapod samt vision system.

    Kontakta oss