Simon Yngve | Combine

Simon Yngve

Simon jobbar som chef för Lundkontoret.


simon.yngve@combine.se
046 286 86 60

När jag och min fru väntade vårt andra barn bestämde vi oss för att flytta tillbaka till vår uppväxtstad Trelleborg, efter nästan tio år som göteborgare. Jag flyttade till Göteborg för att plugga Automation och Mekatronik, Z, på Chalmers. Att det blev just Z var enkelt, det var enda utbildningen som frontade med att man fick bygga en robot! Efter utbildning väntade några spännande år inom fordonsindustrin på Saab Automobile i Trollhättan. Det var också på Saab som jag lärde känna Erik, så när han fick höra på omvägar sen att jag var sugen på att flytta till Skåne var det naturligt att börja på Combine för att vara en del av deras resa. Något som också underlättade beslutet var att jag hade svårt att hitta företag i Skåne som arbetade på det sättet som jag ville. Vi insåg också att här fanns en marknadspotential i att helt enkelt sprida fordonsindustrins arbetssätt till andra branscher.

När Erik flyttade tillbaka till Göteborg blev jag ansvarig för kontoret i Skåne, ett jobb olikt allt annat jag gjort tidigare. Men extremt roligt och spännande, fyllt med teknik på sätt som jag aldrig hade kunnat föreställa mig.

Jag bor kvar i Trelleborg med våra två barn och spenderar min lediga tid med att allt som tillhör att vara förälder till två aktiva barn, det vill säga jag växlar mellan att stå och frysa vid en fotbollsplan, en hockeyrink eller i ett ridhus. Mina egna intressen är orientering, MTB cykling och gubb-hockey. Lyckas vi sedan hitta en ledig helg så försöker vi spendera den ute i skog och mark på ett eller annat sätt.

Kontakta oss