Rikard Hagman | Combine

Rikard Hagman

Rikard jobbar som chef för Linköpingskontoret.


rikard.hagman@combine.se
072 964 70 59

Jag kan fortfarande minnas min första arbetsintervju hos Combine. Mitt emot mig satt platschefen för det nyöppnade kontoret i Lund och som nyutexaminerad ingenjör borde jag kanske ha tagit intervjun på större allvar. Men jag minns mest att vi skrattade tillsammans, pratade en del om mitt filmintresse och när jag skulle lista tre positiva saker om mig själv kom jag bara på två. Jag hade bara förberett mig på att säga negativa saker.

Men jag fattade direkt tycke för Combine. Här finns en glädje bland arbetskamraterna som är svår att hitta någon annanstans. Inga problem är omöjliga utan allt går att lösa. Efter att ha introducerat mig själv för alla med hjälp av en karaokemaskin på Combines sommarfest 2010 så har jag varit en del av gemenskapen. En gemenskap som jag tror skapas av den trygghet det innebär att vara anställd på Combine.

Under mina år som konsult på Combine fick jag mycket arbetslivserfarenhet och har arbetat för ett flertal företag i Trollhättan och Malmö/Lund regionen. När min fru sedan fick arbete i Linköping föll det sig naturligt att vi lämnade vår lägenhet i Malmö och begav oss norrut. Med en positiv inställning och ett stöttande företag i ryggen fick jag möjligheten att starta ett kontor på Mjärdevi. Något som har varit väldigt givande då Combine och Linköping passar varandra bra.

Mitt intresse för film finns fortfarande kvar, även om fru och barn gör att man inte hinner titta på lika många filmer längre. Andra stora intressen är matlagning, fotboll, öl och träning. Jag tycker också mycket om att spela golf och bridge, men tyvärr blir det alldeles för sällan.

Kontakta oss